• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Vand & Varme

  Hos Thomsen & Fals varetager vi et væld af forskellige opgaver inden for vand og varme. Om der er tale om en totalrenovering af badeværelset eller udskiftning af varmtvandsbeholdere, får du kun tilfredsstillende resultater hos os. Vi har mange års erfaring inden for VVS-arbejde og er derfor det oplagte valg, når du skal vælge din næste VVS-installatør til dit eller din virksomheds næste projekt.

  Vores VVS-installatører sørger for korrekt udført arbejde, der lever op til alle krav om kvalitet og service.  

  VVS-arbejde inden for vand og varme

  Hos Thomsen & Fals har vi den fornødne viden samt erfaring til at varetage dit næste projekt inden for vand og varme. Om det er til dit eget hjem eller større erhverv, står vi klar til at hjælpe dig på rette kurs igen. Vi udskifter blandt andet varmtvandsbeholdere samt opsætning af varmesystemer og gulvvarme. Derudover tilbyder vi også totalrenoveringsløsninger til badeværelser og bryggers.

  Med vores mangeårige erfaring kan du altid få hjælp til udskiftning af varmerør eller lignende hos os. Vores kunder bliver altid efterladt med et tilfredsstillende resultat.

  Kvalitetsbevidst og professionelt netværk

  Hos Thomsen & Fals benytter vi os af respekterede leverandører, der altid leverer VVS-varer i højeste kvalitet. Vi benytter os blandt andet af Sanistaal og VVS Comfort, der begge er etablerede leverandører inden for vand og varme. Vores netværk af samarbejdspartnere og leverandører er derfor stort og vi står derfor altid klar med en løsning til dit projekt.

  Vi arbejder ud fra principper om kvalitet og funktionalitet og du får derfor en yderst kompetent og serviceminded samarbejdspartner i os.

  Totalløsninger til renovering af badeværelse eller bryggers

  Hos Thomsen & Fals kan vi varetage hele renovationen af dit badeværelser eller bryggers. Vi har mange års erfaring med opgaver inden for vand og varme og kan derfor give dit badeværelset eller bryggers en tiltrængt makeover. Vi kommer gerne med gode råd til, hvordan du kan opnå et bedre indeklima på badeværelset, samt hvordan du kan spare penge på energiregningen.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Står du med større eller mindre projekt inden for vand og varme, og ønsker du et uforpligtende tilbud på arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 52 25. Vi har hjulpet et utal af virksomheder og private med VVS-arbejde, og står derfor altid klar til at hjælpe netop dig.

  Med vores placeringer i Hjørring, Aalborg og Nørresundby varetager vi opgaver i hele Nordjylland. Vi er en virksomhed, der fokuserer på krav om kvalitet samt god service, hvilket vores ansatte selvfølgelig lever op til. Vi er derfor det oplagte valg, hvis du står med opgaver inden for vand og varme i Nordjylland.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button