• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Køkken

  Renovering og ny vvs til køkken i aalborg

  Skal du renovere dit køkken?

  Trænger du til et nyt køkken? Hvad enten det er et helt nyt køkken, eller du blot er kommet til et punkt, hvor du har lyst til at renovere dit køkken fuldstændigt, kan det være en fordel at tænke over flere elementer allerede i designfasen. Et køkken er nemlig ikke fuldendt uden den korrekte belysning, som må siges at være særdeles vigtig.

  Hvorfor er belysning vigtig?

  Belysningen i dit køkken er nødvendig at tænke over, da man bruger meget af sin tid i køkkenet, hvad end det er til decideret madlavning eller blot til samtaler med resten af familien hen over køkkenbordet. Derudover er det også her, at du smører madpakker til børnene, hjælper børnene med lektier eller blot nyder et godt glas rødvin efter en lang dag.
  Det siges nemlig, at køkkenet er husets hjerte, så det er værd at påtænke rummet som et af de vigtigste elementer i huset, da du bruger en stor del af din hverdag her.

  Hvad skal du sørge for at tænke over?

  Når du påbegynder selve designfasen i dit nye køkken, så tænk allerede der på belysning. Hvilken slags belysning skal du have? Hvor henne skal belysningen være? Hvilken slags lamper skal du have? Hvilke krav har du til belysningen? Hvilken stil og udtryk skal dit nye køkken have? Hvordan er de økonomiske rammer for dit nye køkken?

  Der eksisterer mange overvejelser med hensyn til belysning, og det er faktisk meget vigtigt at tænke over alle faktorer, selvom det kan virke uoverskueligt ved første øjekast. God belysning er nemlig en væsentlig forudsætning for, at køkkenet er og bliver et godt rum at opholde sig i.

  Hvorfor er belysning vigtigt?

  Mennesket opholder sig faktisk med end 90 % af tiden indendørs, og derfor er det yderst vigtigt, at belysningen er den rigtige, da vi dermed ikke får nok naturlig lys. Det er her, at kunstig belysning kan erstatte den naturlige lys, hvis det er den rigtige belysning samt den rigtige mængde af lys. Den korrekte belysning har nemlig betydning for både det æstetiske, udseendet og funktionaliteten i køkkenet, men det har også betydning for din sundhed. Så når du påbegynder arbejdet og renoveringen med dit nye køkken, så er den korrekte belysning et faktum, som du bør prioritere højt.

  Kontakt os for at høre mere

  Du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud omkring lysopsætning i dit hjem eller din virksomhed. Vi er behjælpelige med det hele. Du kan kontakte os på 70 235 225 eller post@togf.dk.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN VVS MONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button