• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Fjernvarme

  Thomsen & Fals hjælper med alt indenfor VVS

  Fjernvarme

  Varme med god samvittighed, service og besparelser

  I Danmark er det ret populært med fjernvarme, og det er der mange gode grunde til. Det er uhyre nemt at benytte fjernvarme, og du vil slet ikke skulle tage dig af det i din hverdag, da alt håndteres udenfor dit hjem. Da det er dit lokale fjernvarmeselskab som står for alt det praktiske, så slipper du for en hel række gener så som pasning af et fyr, du skal ikke stå for anskaffelse og påfyldning af brændsel og du slipper for at skulle hyre en skorstensfejer fra tid til anden – meget enkelt giver det dig langt mindre at bekymre dig om, hvilket vi synes giver god mening ud fra et forbrugersynspunkt. Hvis dét ikke skulle være rigeligt med fordele til at overbevise dig, så kan det måske glæde dig, at fjernvarmen faktisk er hele 60% grøn. Da fjernvarme benytter de tilgængelige ressourcer der findes, og en del af energien kommer fra andre processer, hvilket giver os ekstra nytte ud af noget, som allerede sker. Det synes vi er smart!

  Servicering af Fjernvarmeanlæg

  Det anslås af Aalborg Forsyning at over 60% af alle fjernvarmeanlæg har fejl. Derfor tilbyder vi servicering af dit fjernvarmeanlæg, så du får mest muligt ud af hver en krone, som går til opvarmning – så kan besparelserne gå til noget, som måske kunne forsøde hverdagen på andre måder. Så vil du gerne opnå et højere udbytte af din fjernvarme og besparelser, så er Fjernvarmens Ordning lige noget for dig!

  Ved servicering af dit fjernvarmeanlæg får du:

  • et hovedeftersyn ved tilmeldingen
  • et alment serviceeftersyn hvert 2. år
  • et hovedeftersyn hvert 6. år
   og gratis rådgivning ved eftersyn!

  Hvis du er interesseret i at blive medlem af Fjernvarmens Ordning, så koster det 550 kr. ved oprettelse, og efterfølgende 389,75 kr. om året – hvilket svarer til 32 kr. om måneden. Hvis du tænker tilbage på alt dét, som du undgår at skulle betale til som vi nævnte tidligere, så er 32 kr. godt givet ud. Vi synes i hvert fald, at du bør overveje det nøje.

  Du kan i øvrigt være heldig at oprettelsen er gratis, hvis du bor i udvalgte områder og opretter dig i løbet af kampagneperioden!

  MANGLER DU EN VVS MONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button