• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Badeværelse

  vvs badeværelse i aalborg

  SKAL DU HAVE NYT BADEVÆRELSE?

  ELLER EN RENOVERING AF DIT NUVÆRENDE

  Vores faguddannede folk kommer gerne hjem til dig og gennemgår mulighederne for eventuelt at bruge eksisterende rum, inddrage plads fra andre rum eller noget helt tredje, for at give dig det badeværelse du drømmer om.

  Om det er ny belysning til badeværelset eller nyt VVS, så kommer vi gerne og tager et kig på det. Vores faguddannede folk vil komme med forslag og ændringer, i samarbejde med dig, til hvordan dit badeværelse kommer til at se ud, som du vil have det.

  Vi giver dig den bedste løsning til badeværelses

  Vi laver alt i varme, ventilation, sanitetsteknik og el og vi laver alt fra små til store ændringer på badeværelset – både til private og til erhverv. Så mangler din virksomhed eller dit hjem et nyt eller renoveret badeværelse, så er du velkommen til at kontakte os.

  Badeværelset er noget, som du bruger mange gange dagligt, og derfor skal netop dette rum være helt i orden og en fornøjelse at benytte sig af. Vi ønsker, at du skal være tilfreds med dit nye eller renoverede badeværelse, og derfor tilbyder vi også et uforpligtende møde, hvor du kan få råd og vejledning til dit helt nye badeværelse.

  Benyt en autoriseret VVS-installatører til renovering af badeværelset

  Uanset om du skal have lavet en hel renovering af badeværelset, eller om du blot skal have opfrisket nogle ting på badeværelset, så er det vigtigt, at du har en autoriseret VVS-installatør med på råd. En forkert konstruktion kan nemlig hurtigt koste mange penge. Det er en stor fordel at få udført hele renoveringen af badeværelset professionelt. På den måde sikrer du dig, at alt på badeværelset er korrekt, og at din forsikring dækker, hvis der opstår skader på dit badeværelse.

  Hvordan opnår jeg et optimalt indeklima på badeværelset?

  Ventilationen er en vigtig del af badeværelset og dets indeklima. Dette er noget, som vi gerne vil hjælpe dig med at forbedre, så dit badeværelse kommer til at være så godt som muligt. Belysning på badeværelset er også noget, som vi gerne vil hjælpe og rådgive dig med. Ordentlig belysning kan være vigtig del af både din morgen- og aftenrutine.

  Hos Thomsen & Fals tilbyder vi også at lave en mere energivenlig løsning på dit badeværelse, for at du sparer penge på el, vand og varme. Dette kan være noget så simpelt som censor i lys og ventilation, samt energi- og vandbesparende løsninger. Vores faguddannede folk vil gerne give dig råd og vejledning til, hvad der er din bedste løsning for dig.

  Så mangler du et nyt toilet, ny belysning, nyt bad, så kontakt os gerne, og så tager vi en snak om, hvilket badeværelse der passer bedst til dig. Det er helt uforpligtende og vores råd er gratis, så tag kontakt i dag for at få en snak om dit nye badeværelse.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN VVS MONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button