• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • VVS

  Thomsen & Fals hjælper med alt indenfor VVS

  BRUG FOR HJÆP TIL VVS'EN?

  VI STÅR KLAR TIL AT RYKKE UD!

  Hos Thomsen & Fals kan alle problemer håndteres, og vi står klar med hjælpen, når uheldet er ude i situationer, hvor du ikke er forberedt. Uanset hvad dit problem er inden for VVS, så er vi behjælpelige. Vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

  Hos Thomsen & Fals har vi kvalitetsbevidste og kompetente ansatte, som altid udfører arbejdet til perfektion og med en stor grundighed. Vi er først glade, når vores kunde er glad, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.

  Vi udfører VVS-arbejde med kompetent rådgivning og service

  Hos Thomsen & Fals har vi mange års erfaring med arbejde inden for VVS installationer. Det betyder, at vi kan klare alle slags opgaver og samtidig komme med kompetente løsninger på alle problemer vedrørende VVS installationer inde i dit hus eller din virksomhed. Vi kan altså være behjælpelige med både installation, vedligeholdelse og montering.

  Vi sørger for, at du som kunde får dine ønsker opfyldt. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning både før, under og efter arbejdet, så vi i fællesskab kan sikre, at alt er, som det skal være.

  VVS-arbejde uden begrænsning

  Hos Thomsen & Fals kan vi være behjælpelige med alle slags problemer, og vi sætter en ære i at udføre arbejdet til perfektion, så du som kunde er sikret et tilfredsstillende resultat. I nedenstående kan du se blot noget af det arbejde, som vi udfører.

  -Vi hjælper med montering og installationer i badeværelset, uanset om du skal have nyt eller fikse dit nuværende badeværelse
  -Vi sørger for installation af ventilationssystemer
  -Vi er behjælpelige med svar vedrørende opvarmning af dit hus eller din virksomhed
  -Vi sørger for montering og installation af forskellige slags varmeprodukter såsom gulvarme, jordvarme, radiatorer, varmepumper med mere.
  -Vi kan montere, installere og reparere blandt andet vandmålere, gasapparater og lignende
  -Vi installerer blandt andet kedler, rør, energianlæg og pumper for dig

  Du er mere end velkommen til at kontakte os på 70 23 52 53 for en nærmere snak, svar på spørgsmål eller et uforpligtende tilbud, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller din virksomhed. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

  Læs mere om vores VVS-ydelser her

  Bestil et gratis VVS mestercheck (værdi: 750,-)

  MANGLER DU EN VVS MONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk