Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

VVS-INSTALLATØR KØBENHAVN

VVS-INSTALLATØR - KØBENHAVN

Vi er stolte af vores brede vifte af kompetencer her i huset, og ét af disse kompetencefelter, vi blandt andet dækker, er VVS-installationer i København. Vores VVS-installatører i København afhjælper dine udfordringer med vand, fjernvarme, afløb og sanitet generelt. 

Du kan trygt ringe til os, hvis du har brug for hjælp til VVS opgaver på dit badeværelse, i dit køkken eller i bryggerset. Vi rykker desuden også akut ud, hvis uheldet skulle være ude med dine installationer, og dette gælder uanset hvornår du ringer os op.

HVILKE VVS UDFORDRINGER KAN VI LØSE?

Som VVS-installatør København er vores fineste opgave at løse udfordringer med:

  • Installering og montering på badeværelset og i køkkenet, både i forbindelse med vedligeholdelse og renovering.
  • Installation af ventilationssystemer.
  • Installation af gulvvarme, jordvarme, radiatorer og varmepumper.
  • Reparation og installation af vandmålere.
  • Sparring omkring diverse optimeringsløsninger vi kan udføre i dit hjem eller i din virksomhed.

Hos Thomsen & Fals kan vi til enhver tid løse dine udfordringer. Vi kan rådgive, montere og installere i dit hjem eller din virksomhed, og du får tilmed et gratis tilbud hvis du kontakter os med dine idéer og planer vedrørende dit hjem eller din virksomheds VVS udfordringer.

AKUT VVS I KØBENHAVN

Hos Thomsen & Fals tilbyder vi service 24/7 på VVS-opgaver i København og omegn. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme. Kontakt os hør nærmere på tlf.: 70 235 225

DE AKUTTE SITUATIONER
MED VVS UDFORDRINGER

Når du ringer til os, og efterspørger en VVS-installatør København, kan det være fordi uheldet allerede har været ude. Vandrøret er sprunget, afløbet er stoppet eller ventilationen virker ikke – her kan vi afhjælpe situationen, og komme hurtigt og akut ud til dig. Du skal ikke vente på eventuelle åbningstider, før du kan få hjælp til dine VVS udfordringer, Thomsen & Fals rykker hurtigt ud og hjælper dig i dit hjem eller i din virksomhed.

KONTAKT OS

Har du brug for en VVS-installatør København, er du mere end velkommen til at kontakte vores servicepersonale. Det kan du gøre telefonisk på 70 235 225, eller via vores kontaktformular. Fortæl os om dine planer, idéer eller udfordringer med vand, fjernvarme eller afløb helt uforpligtende, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

VVS-ARBEJDE I HØJ KVALITET

Uanset opgavens størrelse sørger vores kompetente medarbejdere altid for, at det færdige VVS-arbejde er udført i høj kvalitet. Vores VVS-installatører i København sikrer sig altid, at du får dine ønsker opfyldt, og at du får den rette rådgivning vedrørende dit VVS-projekt.

Har du spørgsmål eller ønsker du et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vores servicemindede medarbejdere sidder klar ved telefonen, så vi sammen kan finde en løsning.

VVS København