• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • VVS Aalborg

  Thomsen & Fals hjælper med alt indenfor VVS

  BRUG FOR HJÆP TIL VVS'EN?

  VI STÅR KLAR TIL AT RYKKE UD!

  Hos Thomsen & Fals kan alle problemer håndteres uanset størrelse. Det betyder også, at hvis uheldet er ude, og du mangler VVS i Aalborg eller andetsteds, så er vi klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

  Mangler du en VVS’er?

  Vi er klar over, at når uheldet er ude, så er det ofte kritisk, og derfor er vi altid klar til at hjælpe, hvad enten du mangler en VVS’er i Aalborg eller andetsteds.

  Hos Thomsen & Fals har vi også kvalitetsbevidste og kompetente ansatte, som altid udfører arbejdet til perfektion og med en stor grundighed. Vi er først glade, når vores kunde er glad, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.

  Vi udfører VVS-arbejde med kompetent rådgivning og service

  Er du på jagt efter en kompetent VVS’er i Aalborg? Så er du kommet til det rette sted. Uanset om du skal bruge hjælp i Aalborg eller andetsteds, så har vi de kompetente medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring med VVS-installationer, hvilket betyder, at vi kan komme med kompetent rådgivning og kompetente løsninger på dine VVS problemer. Vi kan altså være behjælpelige med både installation, vedligeholdelse og montering.

  Vi sørger for, at du som kunde får dine ønsker opfyldt, hvis du har brug for hjælp til VVS i Aalborg. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning både før, under og efter arbejdet, så vi i fællesskab kan sikre, at alt er, som det skal være.

  VVS-arbejde uden begrænsning

  Hos Thomsen & Fals kan vi være behjælpelige med alle slags problemer, hvis du mangler en VVS’er i Aalborg, og vi sætter en ære i at udføre vores arbejde til perfektion, så du som kunde er sikret til tilfredsstillende resultat. Her kan du se blot noget af det arbejde, som vi udfører:

  • Vi hjælper med montering og installationer i badeværelset, uanset om du skal have nyt eller fikse dit nuværende badeværelse
  • Vi sørger for installation af ventilationssystemer
  • Vi er behjælpelige med svar vedrørende opvarmning af dit hus eller din virksomhed
  • Vi sørger for montering og installation af forskellige slags varmeprodukter såsom gulvvarme, jordvarme, radiatorer, varmepumper med mere
  • Vi kan montere, installere og reparer blandt andet vandmålere, gasapparater og lignende
  • Vi installerer blandt andet kedler, rør, energianlæg og pumper for dig

  Du er mere end velkommen til at kontakte os på 70 235 225 for en nærmere snak, svar på spørgsmål eller et uforpligtende tilbud, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller din virksomhed, og du mangler en VVS’er. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

  Læs mere om vores VVS-ydelser her

  Bestil et gratis VVS mestercheck (værdi: 750,-)

  MANGLER DU EN VVS MONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button