• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Indeklima

  Skal vi hjælpe med renovering af dit køkken

  GØR NOGET MÆRKBART VED JERES INDEKLIMA

  Hos Thomsen & Fals ønsker vi at være med til at minimere energiforbruget, hvilket vi også kan være behjælpelige med i netop dit hjem eller din virksomhed. Vores kvalificerede medarbejdere leverer kompetent og professionel rådgivning hele vejen igennem processen.

  Vi kan tilbyde særdeles effektive løsninger til både ventilation og varmestyring. Når vi rådgiver, er vores fokus altid på, at vi kan være med til at minimere dit energiforbrug, og vi vil aldrig gå på kompromis med kvaliteten i vores løsninger.

  Skal vi også hjælpe jer?

  De mange fordele ved energioptimering

  Vores store fokus på energioptimering skyldes, at vi gerne vil være med til at bidrage til de mange fordele, som der er at hente ved en energioptimering og en optimering af varme- og ventilationssystemet hos eksempelvis din virksomhed eller hjem.

  Du kan spare penge

  Først og fremmest er det rent faktisk muligt at lave store besparelser ved en optimering af varme- og ventilationssystemet. Det skyldes, at varme- og ventilationssystemerne fungerer således, at de udnytter rummets eksisterende varme, som så direkte medfører store besparelser på varmeregning i løbet af blot kort tid.

  Derudover fungerer den rigtige ventilation og en intelligent varmestyring også på den måde, at den sørger for jævne temperaturer, så det hele tiden er tilpasset til klimaet i rummet. På den måde benyttes kun det nødvendige forbrug, og du får store besparelser på din varmeregning. Alt i alt er du sikret et billigere indeklima.

  Indeklimaet har betydning for helbredet

  Et dårligt indeklima kan have stor betydning for eksempelvis medarbejdernes ve og vel samt deres konkrete livskvalitet i løbet af dagligdagen. Det påvirker nemlig meget mere, end man lige går og tror. Det kan blandt andet medføre hovedpine, allergi og irriterede øjne. På sigt kan det endda have så store konsekvenser, at det kan medføre mere alvorlige sygdomme.

  Dermed er det rigtigt vigtigt, at der tages højde for indeklimaet. Ved at bevare et godt og behageligt indeklima øges trivslen og helbredet også hos medarbejderne, hvilket er med til at bevare et godt arbejdsmiljø for de ansatte.

  Hvad kan du gøre?

  I vores optik er det særdeles vigtigt at have fokus på et forbedret indeklima. Ved at kontakte os, har du mulighed for at blive rådført af vores kompetente og kvalificerede medarbejdere, så du kan opnå et bedre indeklima ved hjælp af et forbedret ventilations- og varmesystem. Vi arbejder blandt andet med et forbedret indeklima ud fra ting såsom centralstøvsugere, lufttæpper der skaber en naturlig klimabalance og effektive ventilatorer.

  Hvis du er interesseret i en effektiv og kompetent rådgivning, er du velkommen til at kontakte os.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN VENTILATIONSMONTØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button