• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Vedvarende Energi

  Solceller til huset eller virksomheden i Aalborg

  VEDVARENDE ENERGI GIVER DIG MULIGHED FOR AT SPARE PENGE

  OG GAVNE MILJØET

  Vi hjælper dig med at finde en bæredygtig løsning, der opfylder dine behov for en grøn og bæredygtig løsning.

  Vi tilbyder vores kunder bæredygtige løsninger inden for blandt andet jordvarmeanlæg, varmepumper, lysstyring og solceller, der alt sammen er med til at skabe mere grøn energi og give dig et mere bæredygtigt hjem eller virksomhed. Om det er vand, varme eller din elregning du gerne vil spare på, så er vi her til at hjælpe dig med at træffe det rigtige grønne valg.

  Vedvarende energi, i form af varmepumper eller solceller, vil især være en økonomisk og grøn løsning for dem, der gerne vil spare. Grøn energi er også med til at forbedre forsyningssikkerheden og kræver minimal til ingen vedligeholdelse, som i sidste ende er med til at give dig mulighed for at spare penge.

  Sådan får du et mere bæredygtigt hjem

  Et bæredygtigt hjem eller virksomhed kan også være med til at skabe en bedre tryghed, da vedvarende energi har en større virkningsgrad end de fleste traditionelle energikilder. Grøn energi er meget profitabel, da der kan spares mange penge hvert år på el- og varmeregningen ved at levere noget af dette selv gennem bæredygtig energi.

  Noget så simpelt som lysstyring til huset vil også være til at mærke på elregningen, da du her selv får kontrol over, hvor meget el du bruger i de forskellige rum. Vores lysstyring er med til at skabe et bedre belyst rum, som du selv styrer, og som giver en betydelig forskel i atmosfæren i dit rum såvel som på din økonomi.

  Grøn energi er en uudtømmelig energikilde, som vil være med til at give dig god samvittighed og sætte en stopper for dine bekymringer, som andre energikilder nu kunne have på dig eller din virksomhed. Dette skyldes, at bæredygtig energi har en forsyningssikkerhed, der ligger i, at du altid ved, hvor din energi kommer fra.

  Varmepumper, et moderne, økonomisk og mere miljøvenligt alternativ

  Varmepumper er en klimavenlig løsning, der især ville kunne mærkes på økonomien, og mange virksomheder ville kunne spare penge ved at skifte fra gamle varmeanlæg til en mere bæredygtig og grøn løsning. Dette gælder også privatpersoner, som ville kunne spare både på penge og CO2 ved at vælge en mere klimavenlig og vedvarende løsning til hjemmet.

  Hos Thomsen & Fals ville vi kunne skabe en mere energivenlig atmosfære i dit hjem eller virksomhed, der vil mindske dine bekymringer om CO2 udslip og økonomi. Et grønnere alternativ er vejen frem, både for dig, din virksomhed og miljøet. Kontakt Thomsen & Fals i dag, og så finder vi frem til hvad der er den bedste løsning for dig.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL-INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button