Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

VANDINSTALLATIONER & AFLØBSINSTALLATIONER

VAND- OG AFLØBSINSTALLATIONER

UDSKIFTNING AF VANDINSTALLATIONER OG AFLØBSINSTALLATIONER

Hos Thomsen & Fals møder du et yderst kompetent personale, der engagerer sig for sin branche, og tilgår opgaver indenfor el, VVS, ventilation og blik med ildhu. Vi udskifter vandinstallationer og afløbsinstallationer som stolte og professionsudlærte fagfolk, og vi står hellere end gerne til rådighed for din henvendelse. 

KAN DET GØRES SELV?

Det korte svar er, at det kan det godt. Det lange svar er, at udskiftning af vandinstallationer og afløbsinstallationer er forbundet med risici, og hvis der skal rettes op på forkert udførte udskiftninger, kan det blive en længere og kompliceret sag. 

Det vil altid være en fordel at få uddannede fagfolk til at håndtere udskiftninger af installationer, både fordi det kan gå grueligt galt, men også af hensyn til holdbarheden i det lange løb. Det kan være, at gør-det-selv løsningen holder i en kortere periode, men hvis du skal udskifte installationerne igen efter et par måneder, kan det ende med at blive dyrt. 

FEJL VED UDSKIFTNING AF INSTALLATIONERNE

Når der skal udskiftes vandinstallationer, er det signifikant for dine installationers overlevelse, at de får de rigtige fald og at afløbet passer til dine installationer. 

Hvis udskiftningen af vandinstallationen fejler, kan være meget uheldig og opleve store vandskader, eller at vandrørene springer. Fejler udskiftningen af afløbsinstallation, kan det ende med, at dit afløb gentagende gange stopper til, hvilket kan være til meget stor gene. 

FÅ HJÆLP TIL VANDINSTALLATIONER

Hos Thomsen & Fals udfører vi VVS-arbejde i Nordjylland og København, og vi er altid klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for vand, varme og sanitet.

PROBLEMER MED AFLØSBSINSTALLATIONER OG VANDINSTALLATIONER

Vi møder mange forskellige situationer i forbindelse med udskiftning af vandinstallationer og udskiftning af afløbsinstallationer. Nogle af de situationer, vi støder på, er: 

  • Tilstoppede køkkenafløb eller afløb under håndvasken
  • Tærede rør som skal udskiftes
  • Mistanke om utætheder 
  • Installationer til gulvafløb
  • Udskiftning af vandinstallationer eller afløbsinstallationer i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse
  • Udskiftning af armaturer på vandinstallationer og afløbsinstallationer

KONTAKT OS

Hvis du kan genkende én eller flere af ovenstående situationer med dine vandinstallationer og/eller afløbsinstallationer, så tøv endelig ikke med at række ud efter os. Ring til os på 70 235 225, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Mangler du en VVS installatør i Aalborg eller omegn eller en VVS-installatør i København og omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 70 235 225 for en nærmere snak eller svar på spørgsmål, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller virksomhed. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

Service 24/7