Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

VAND

VAND

Hos Thomsen & Fals varetager vi mange forskellige opgaver indenfor vand og varme. Hvad enten der er tale om en totalrenovering af badeværelset eller udskiftning af vandlås, hjælper vores kompetente og erfarne VVS installatører gerne. 

Med afdelinger i både Aalborg, Nørresundby, Hjørring og København er vi hos Thomsen & Fals klar til at hjælpe med VVS i Nordjylland og VVS i København. Med vores professionelle tilgang og brede erfaring udfører vi alle former for VVS-arbejde, hvad end dit problem måtte være.  

HJÆLP TIL KLOAK OG AFLØB

Hos Thomsen & Fals varetager vi forskellige opgaver vedrørende kloak og afløb. Lad vores dygtige VVS installatør hjælpe dig, så du er sikret en velfungerende kloak og afløb. 

TILSTOPPET AFLØB

Vi har sikkert alle prøvet at stå i en situation, hvor man netop er trådt ind under bruseren og kan konstatere at vandet flyder ud på gulvet. Dette kan være et tegn på et stoppet afløb, men heldigvis er der hjælp at hente. Hos Thomsen & Fals hjælper vores VVS installatører i situationer, hvor afløbet er tilstoppet. 

Oplever du, at dit afløb lugter når der kommer vand i, kan dette ligeledes være et tegn på at afløbet er stoppet. Lugten kommer fra bakterier, som næres af hår, fedt og sæberester, der sætter sig i afløbet eller i de kloak og afløbsrør, som fører til afløbet.

For at undgå og minimerer risikoen for lugtgener, er det vigtigt at rense afløbet en eller to gange om måneden. Der findes en lang række husmorråd til, hvordan du nemt selv kan rense afløbet, men lykkes det ikke at fjerne lugten helt, kan du med fordel kontakte en autoriseret VVS installatør. 

FÅ HJÆLP TIL KLOAK OG AFLØB I NORDJYLLAND

Hos Thomsen & Fals laver vi VVS i hele Nordjylland og København, og vi er altid klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for vand, varme og sanitet.

PROFESSIONEL HJÆLP

Hos Thomsen & Fals har vi mange års erfaring med kloak og afløb, derfor tilbyder vi professionel hjælp og rådgivning, så du fremadrettet er sikret et velfungerende afløb. Hos Thomsen & Fals er vi først glade, når vores kunder er glade, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Står du overfor større eller mindre projekter inden for vand, herunder afløb og kloak, og ønsker du et uforpligtende tilbud på arbejdet, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 235 225 eller skrive til os på post@togf.dk