• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Styring

  Lad os tage styringen

  CTS- og IBI-anlæg – også kendt under fællesbetegnelses bygningsautomatik – styrer, overvåger og regulerer de tekniske installationer, der er koblet til anlægget. Så hvis du ønsker at udnytte synergien mellem alle installationer, varme, lys og ventilation, vil det i sidste ende betyde økonomiske besparelser for dig.
  Der findes mange muligheder for intelligente systemer
  Med et intelligent system i hjemmet eller i din virksomhed, kan du opnå markante besparelser, effektivisere og i det hele taget gøre din hverdag nemmere.

  Har du glemt at slukke kaffemaskinen på vej ud ad døren? Eller vil du gerne have, at ovnen er varm, når du kommer hjem? Intet problem. Fra din smartphone kan du med et intelligent system slå de forbundne ting fra eller til – og det kan programmeres, så det sker helt automatisk.
  Intelligente systemer kan overordnet set dele op i fire forskellige kategorier:

  • Indeklima/varme
  • Lys
  • Underholdning
  • Sikkerhed

  Indeklima og varme
  Det er vigtigt at have et godt indeklima i hjemmet og på arbejdspladsen. Med et intelligent styringssystem, er du altid sikret det optimale indeklima, hvor sensorer blandt andet måler CO2 i luften og rumtemperatur. Ved hele tiden at holde øje med forholdene, kan det intelligente system automatisk skrue temperaturen op eller ned, så rummet har den ønskede temperatur eller ved at tænde ventilationen, hvis CO2-niveauet i luften er for høj

  Styr dit lys
  Ved at have koblet al belysning på det intelligente styringssystem, kan al belysning programmeres til at slukke, når du er på arbejde eller til at tænde tilfældigt, når du er på ferie, så det ser ud som om, der er nogen hjemme. Lyset kan selvfølgelig også styres direkte fra din smartphone, hvorfra det kan dæmpes, ligesom der kan opsættes lux-sensorer, så der ikke er mere belysning end nødvendigt i dagtimerne.

  Underholdning når du vil
  Med et intelligent styringssystem har du også mulighed for at koble dine elektroniske apparater til, så du kan tænde dit fjernsyn via smartphonen eller afspille musik fra musikanlægget. Dette kan i dag gøres ved hjælp af stemmestyring og kunstig intelligens.

  Sørg for den optimale sikkerhed
  Ved at koble dit hjem op på et intelligent styringssystem, kan du også gøre dit hjem mere sikkert. Der er mulighed for at koble yderdørenes låse til, så de kan styres fra din smartphone. Yderligere kan overvågningssystemer også kobles til. På den måde kan du altid holde øje med hjemmet lige meget, hvor i verden du befinder dig.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL-INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button