• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Sikring

  Mange virksomheder og hjem er ikke godt nok beskyttet

  Det er vigtigt at tage højde for sikkerhed i din virksomhed, så du ikke pludselig står overfor uforudsete uheld, som kan ende med at blive en dyr fornøjelse samtidig med, at det også skader din virksomhed.

  Hos Thomsen & Fals kan vi sørge for, at din virksomhed eller hjem bliver optimeret sikkerhedsmæssigt efter de bedste foranstaltninger, så du kan bevare en god ro og samtidig være tryg.

  Effektiviser sikkerheden med et alarmsystem

  Det kan være en god ide at installere et alarmsystem i dit hjem eller i din virksomhed, da denne kan være med til at øge sikkerheden. Det er ganske naturligt at føle sig usikker, når der desværre eksisterer en stor risiko for indbrud. Ved at bruge et effektivt alarmsystem, er der hele tiden et vågent øje, som holder øje med dit hjem eller din virksomhed, og på den måde kan du være tryg. Vi kan blandt andet sørge for, at dit hjem eller din virksomhed får adgangskontrol, en tyverialarm og overvågning.

  Alarmsystemet sørger for at informere udvalgte kontaktpersoner, og du vil derfor med det samme vide, hvis uheldet skulle være ude. Det effektive alarmsystem er klar til beskytte dig både dag og nat. Hos Thomsen & Fals kan vi sørge for at installere et effektivt alarmsystem for netop dig og til både privat og erhverv.

  Når uheldet er ude

  Det er uhyggeligt, når en ildebrand opstår. Især hvis det sker, mens man selv er til stede i virksomheden eller i hjemmet, da det oftest opdages, når det er for sent. Ved at installere en effektiv brandalarm både inde og ude, er du sikret mod uforudsete brande. På den måde kan du og dine ansatte eller din familie nå ud i sikkerhed, inden det er for sent, da brandalarmen sørger for at informere dig om branden i god tid. Hos Thomsen & Fals kan vi sørge for at installere en effektiv brandalarm hos dig.

  Vi kan øge sikkerheden hos dig

  Hos Thomsen & Fals kan vores kompetente medarbejdere installere flere forskellige former for sikkerhedsudstyr. Vi kan blandt andet sørge for, at du får installeret IHC (Intelligent House Control), så du selv har mulighed for at fjernbetjene dine el-installationer i både bolig og virksomhed. Det giver dig en tryghed, som ovenikøbet er med til, at du sparer penge og energi.

  Derudover kan vi også sørge for at installere biometrisk udstyr, så dine medarbejdere skal gennem specifikke sikkerhedskontroller. På den måde er du sikret imod uvedkommende gæster.

  Skab større sikkerhed med Thomsen & Fals

  Vi går ikke på kompromis med kvalitet og effektivitet, og derfor kan vi sørge for de bedste sikkerhedsløsninger på markedet for netop jer. Vi vil sørge for, at de forskellige installationer tilpasses nemt jeres specifikke behov og ønsker, så I er sikret på lige præcis den måde, som er bedst for jer. De forskellige intelligente og trådløse alarmer gør, at I er sikret effektivt 24 timer i døgnet.

  Du er velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om vores forskellige tilbud.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL-INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button