Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

KØKKEN

KØKKEN

FÅ HJÆLP TIL VVS TIL KØKKEN

I de fleste moderne hjem er køkkenet i centrum. Dette stiller krav til indretning og ikke mindst til VVS installationerne, som skal fungerer korrekt. Hvad enten du skal bygge helt nyt eller foretage en renovering af et ældre køkken, hjælper vi hos Thomsen & Fals med montering og installation af dit drømmekøkken. 

HUSETS HJERTERUM

Køkkenet er husets hjerterum. Det er her vi smører madpakker, hjælper børnene med lektier eller nyder et glas rødvin efter en lang arbejdsdag. På mange måder indbyder køkkenet til socialt samvær og nærvær med familien. Derfor er det essentielt at påtænke køkkenet som et af de vigtigste elementer i huset, da du bruger en stor del af din hverdag her.  

Hvad enten du skal bygge nyt eller renoverer dit køkken, er det derfor vigtigt ikke at gå på kompromis med kvalitet. Dette gælder særligt montering og installation, hvorfor du med fordel kan lade en autoriseret VVS installatør klare arbejdet. 

VVS TIL KØKKEN

Hos Thomsen & Fals udfører vi VVS i Aalborg (Nordjylland) og Storkøbenhavn, og vi er klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for vand, varme og sanitet.

HJÆLP TIL VANDHANE OG AFLØB FRA KØKKEN

Hos Thomsen & Fals står vi altid klar til at hjælpe, og vores dygtige og erfarne VVS installatører varetager gerne forskellige opgaver når det gælder montering og installation af køkkenarmatur. 

Til et velfungerende køkken hører velfungerende køkkenarmatur. Hos Thomsen & Fals hjælper vores VVS installatører med montering og installation af både vandhane, køkkenvask, blandingsbatteri og køkkenarmatur med udtræk. Alt sammen udføres af erfarne og autoriseret montører, så du er sikret et flot og velfungerende resultat. 

Vores VVS montører sørger for, at du som kunde får dine ønsker opfyldt, hvis du har brug for hjælp til VVS i Aalborg og omegn. Derfor tilbyder vi kompetent rådgivning både før, under og efter arbejdet, så vi i fællesskab kan sikre, at alt er, som det skal være.

Service 24/7

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Mangler du en VVS installatør til køkken, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 70 235 225 for en nærmere snak eller svar på spørgsmål, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller virksomhed. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.