• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Er du beskyttet mod lynedslag?

  transientbeskyttelse

  Transientbeskyttelse af din bolig

  Antallet af lynnedslag er i de senere år steget, og denne udvikling vil ifølge forskere fortsætte mange år frem endnu. De stigende antal lynnedslag gør behovet for transientbeskyttelse af dine elektriske installationer større end nogensinde. Uvejret er ikke blot farlige for os mennesker, men kan også give dig unødvendige skader på din bolig, som ellers kunne have været undgået.

  Tag derfor fat i os, hos Thomsen & Fals, for en uforpligtende samtale om transientbeskyttelse af din bolig.

  Regler inden for transientbeskyttelse

  Der findes en række nyere bestemmelser inden for området, som betyder, at stort set alle installationer skal have installeret transientbeskyttelse mod lyn og overspændinger. De eneste boliger, som kan undtages disse krav, er boliger med specielle placeringer eller boliger, hvor værdien af elinstallationen er relativ lav sammenlignet med transientbeskyttelsens værdi. Det er derfor langt de fleste boliger, hvor der er et krav om denne type beskyttelse.

  For en relativ lav investering kan du undgå dyre skader på dine installationer samt skader på dine elektroniske apparater, der i værste tilfælde kan resultere i brand.

  Gode råd

  Det bedste råd, som vi kan give, er at lytte til de gældende krav på området. Installér derfor transientbeskyttelse i dit hus, hvis dine installationers værdi er relativt større end værdien af beskyttelsen. Vi råder dog alle vores private kunder til at beskytte deres hus mod lynnedslag, da det altid kan betale sig at være sikker. Vi har mere og mere elektronik i vores boliger, som koster flere tusinde kroner. Beskyt derfor dine ejendele og lad os installere transientbeskyttelse i dit hjem. 

  Den hyppigste årsag til overspændinger er lynnedslag, og med det stigende antal af lynnedslag de seneste år, kan det betale sig at være beskyttet. Lynnedslag kan ramme alle boliger, og man kan derfor ikke vide sig sikker på, at det ikke sker for en selv. Vær derfor på forkant, og beskyt installationerne i din bolig, da der i værste tilfælde også kan opstå brand.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud

  Ønsker du at høre mere om transientbeskyttelsen, og hvordan vores arbejde fungerer, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 235 225. Du kan her få en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan øge sikkerheden mod lynnedslag i din bolig. Vores dygtige og erfarne ansatte yder altid den bedste service og efterlader altid vores kunder med et tilfredsstillende resultat.

  Hos Thomsen & Fals sørger vi altid for kompetent rådgivning, hvilket gør sig gældende inden for alle vores arbejdsområder. Gør derfor dig selv en tjeneste og investér i transientbeskyttelse, så du er sikret mod lynet.

  Thomsen & Fals Artikel om transientbeskyttelse
  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button