• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Installation & Lys

  Thomsen & Fals hjælper med alt installation af lys i hjemmet i Aalborg

  Har du styr på din indendørsbelysning?

  Professionel Rådgivning og Elinstallation

  Uden den rigtige belysning og lysstyring er et hus eller en virksomhed ikke meget værd. Thomsen & Fals giver professionel rådgivning til alle typer opgaver af elinstallationer og belysning for både private og erhverv.
  Den rette belysning er vigtig for et hvert rum, da hele rummet kan ændre karakter, hvis belysningen skiftes ud. Thomsen & Fals kan hjælpe med rådgivning til at vælge den rette belysning, så det passer til rummets behov ,og stemningen passer til rummets udformning. Vi hjælper med rådgivning, så der kan komme det mest optimale ud af rummene og dermed den bedst mulige belysning.

  Intelligent lysstyring

  Hvis du ønsker at få skiftet dit lysstyringssystem ud til et moderne og intelligent ’smart home’ lysstyringssystem, kan dette hjælpe med at opnå yderligere økonomiske besparelser, da strømbesparende LED-lys benyttes. Vi kan hjælpe med rådgivning, samt komme med løsninger til netop dine behov – både nybyggeri samt udskiftning af eksisterende lysstyringsanlæg. Ved at opgradere til et intelligent lysstyringssystem, er der helt nye muligheder. Det er muligt at slukke alt i huset med ét tryk, styre al belysning og IOT-apparater fra din smartphone.

  De korrekte el-installationer er vigtige

  I industrien er det ekstra vigtigt at have de rette el-installationer. Vi kan hjælpe med at rådgive om, hvilke regler der skal følges, samt hvor der er mulighed for at spare penge på belysningen. Der er normalvis store udgifter til el til industrier og produktionshaller. Netop her kan der være store penge at spare, da en udskiftning af lyskilder og -styring til nyere teknologier giver store besparinger på elregningen.
  Thomsen og Fals kan også levere og installere nød- og sikkerhedsbelysning til din virksomhed. Dermed kan du være sikker på, at alt lever op til de krav og regler, som myndighederne har fastsat omhandlende blandt andet flugtveje, reservebelysning og panikbelysning
  Thomsen og Fals kan også være behjælpelig med at finde den rette kontorbelysning, så dine medarbejdere arbejder mest effektivt. Den rette belysning er en vigtig del af et godt arbejdsindeklima. Med den rette løsning, er dine medarbejdere sikret de bedste arbejdsbetingelser, der gør dem i stand til at levere det bedst mulige stykke arbejde.

  Vej og Park belysning

  Thomsen og Fals kan også hjælpe, hvis du er i gang med et udendørsprojekt. Vi kan hjælpe med rådgivning, så du får den rette løsning, lige meget om det er vej- eller parkbelysning, hvor intelligente løsninger kan give besparelser på elregningen. Dette gør sig gældende ved nye vej og parkanlæg

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN EL-INSTALLATØR?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button