• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Tryghedsaftale for private & erhverv

  Tryghedsaftale for private og erhverv

  Vi tilbyder vores tryghedsaftale til både virksomheder og private, hvor aftalen bliver tilpasset netop dine eller din virksomheds behov. Vores serviceaftale kan også betegnes som en tryghedsordning, der sikrer jer en hurtig og kompetent ekspedering. Du skal derfor ikke længere forholde dig til de mange forskellige elektrikere eller vvs’ere, da du med en månedlig aftale hos os blot skal kontakte os, hvis rørene driller eller der er problemer med fjernvarmen. Vi sørger derudover også for at vedligeholde ventilation og meget andet.

  Nogle installationer kræver lovpligtig service og vedligeholdelse. Det kan dog også være en fordel at få foretaget regelmæssigt syn og vedligeholdelse af dine installationer, da levetiden uden tvivl vil blive forlænget.

  Månedlig serviceaftale

  Hos Thomsen & Fals arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for private og erhverv, der ønsker hurtig Service 24/7, hvor der ikke bliver gået på kompromis på nogen måde. Vores dygtige ansatte er altid opdaterede omkring den nyeste viden på området og er derfor et aktiv for dig eller din virksomhed. Du får derfor også løsninger, som vil holde i mange år frem og med den rette ekspertise, får du yderligere fordele ved dine installationer m.fl.

  Med en serviceaftale hos Thomsen & Fals kan du fokusere på de elementer i din virksomhed, som skaber værdi. Vi står nemlig for vedligeholdelsen af diverse opgaver, som kunne skabe problemer. Med et enkelt opkald er vi hurtigt på vej, hvis der skulle opstå komplikationer med vvs’en eller el-installationerne m.fl. Dette gør os til en værdifuld samarbejdspartner, da du får bedre tid til at fokusere på din virksomhed. 

  Yderligere information

  Ønsker du yderligere information om vores tryghedsaftale, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 23 52 25. Her fortæller vi gerne mere om, hvad aftalen indeholder og hvorfor den er relevant for dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på tryghedsaftalen, som tilpasses til dine præferencer og behov. Vores tryghedsaftale giver virksomheder og private en sikkerhed, som ikke kan sammenlignes med traditionelle ydelser. Vi udfører altid vores arbejde til punkt og prikke, og du får derfor en løsning, som lever op til selv de højeste standarder.

   

  Du kan læse mere om vores ydelser her:

   

   

  Vi besidder ekspertise indenfor mange forskellige fagområder, hvilket gør os til en alsidig partner, som kan varetage vedligeholdelsen eller reparationen af store dele af din virksomhed.

   
  Call Now Button