Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

ELEKTRIKER - NORDJYLLAND

ELEKTRIKER - NORDJYLLAND

Mangler du en elektriker i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Brønderslev, Skagen, Hobro, Støvring, Skørping, Nibe, Brovst, Vrå, Frederikshavn og resten af Nordjylland til el-installationer i hjemmet eller virksomheden? Så er du kommet til det helt rette sted!

Lige meget om du mangler hjælp til udskiftning af stikkontakter, belysninger, el-tavler eller større el-opgaver, så er Thomsen & Fals klar til at hjælpe dig.

Med over 30 års erfaring vil vi være din professionelle samarbejdspartner uanset kompleksiteten af din el-opgave i Nordjylland.

OBS: Vi har døgnvagt (akutvagt) alle ugens dage.

ELEKTRIKER I AALBORG OG NORDJYLLAND

Vi håndterer alt fra små el-installationer i hjemmet til større og mere komplekse tekniske el-installationer i Aalborg og omegn samt fra vores afdelinger i Hjørring og Nørresundby. Vores kvalitetsbevidste elektrikere står altid klar til at hjælpe dig eller din virksomhed. Vi udfører alle former for udskiftning af gamle el-installationer i boliger, boligselskaber, kontorer, virksomheder, sommerhuse eller institutioner samt installering af el-installationer i nybyggeri. Hvis du eller din virksomhed mangler kvalificerede el-installatører så tøv ikke med at kontakte os.

Hos Thomsen & Fals sætter vi stor ære i, at vores kunder er tilfredse med det endelige resultat, vores elektrikere leverer. Derfor stopper vores arbejde ikke før, kunden er glad og tilfreds med vores arbejde. Vi bestræber os på at levere det bedst mulige produkt til kunden ud fra principper om høj faglighed samt god service – både før, under og efter arbejdet. Vi sætter en stor ære i at udføre el-arbejdet til perfektion, og vi ønsker, at du som kunde er med i hele processen.

Du er altid velkommen til at kontakte vores imødekommende servicemedarbejdere

EL-ARBEJDE MED FOKUS PÅ KVALITET

Med flere års erfaring inden for el-arbejde arbejder vi hos Thomsen & Fals ud fra høje krav om både kvalitet og service. Disse kvaliteter er også at finde hos vores elektrikere, som alle er fagligt kompetente og yder en god service. Vi sætter stor pris på, at vores el-installatører leverer den bedst mulige service for kunden, og at der ikke bliver gået på kompromis med vores principper.

Som kunde ved Thomsen & Fals er du altid sikret en god service samt højt kvalificerede elektrikere. Vores lange historie har gennem årene givet os stor erfaring, som vi gerne vil dele med dig. Vi har kompetencerne til at hjælpe dig med dit el-arbejde, du er derfor sikret et godt og tilfredsstillende resultat hos os.

Thomsen & Fals hjælper med alt installation af lys i hjemmet i Aalborg
el-opgaver i Nordjylland

EL-INSTALLATØR I AALBORG OG NORDJYLLAND

Med afdelinger i Aalborg, Nørresundby og Hjørring står vores el-installatører klar til at hjælpe dig i hele Nordjylland (Også København). Vi kan varetage mange forskellige typer af opgaver, så lad vores el-installatører hjælpe dig med:

  • Renovation af gamle el-installationer
  • El-installationer i nybyggeri
  • Vedligeholdelse af el-installationer
  • Fejlfinding af installationer
  • Udskiftning af el-installationer
  • Større el-opgaver
  • Service og vedligehold af el-installationer
  • Alle former for installation af el-teknik
  • Energioptimering af dine elinstallationer og belysninger

GRATIS TILBUD PÅ EL-INSTALLATION

Vores el-installatører udfører alle former for el-arbejde, hvad end dit problem måtte være. Med vores professionelle tilgang og brede erfaring står vi klar til at hjælpe dig. Vi sørger for en kvalificeret og kompetent rådgivning, så vi på den mest overskuelige måde kan få skiftet dine gamle el-installationer eller installeret nogle nye.

Det er vigtigt for os, at du er med i hele forløbet. Derfor står vi klar med kompetent rådgivning både før, under og efter el-arbejdet, så du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål. Hvis du står med en opgave eller blot har spørgsmål, så kontakt os på tlf. 70 235 225 for en uddybende snak. Derudover er du velkommen til at ringe til os, for at modtage et uforpligtende tilbud på el-arbejde.