Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

ELEKTRIKER - KØBENHAVN

ELEKTRIKER - KØBENHAVN

Elektriker i København

Hos Thomsen & Fals sætter vi en ære i at være uddannede og erfarne fagfolk. Vores elektrikere og el-installatører er yderst professionelle, og sætter sikkerheden for dine installationer i højsædet. Find elektriker og el-installatør i København hos Thomsen & Fals – så bringer vi opgaven sikkert i mål.

Vi er lokale fagpersoner, der stiller elektrikere og el-installatører til rådighed i dine lokalområder i København. Vi løser dine udfordringer med dine el-installationer, samt foretager service eftersyn på dine installationer, så disse vedligeholdes.

EL-INSTALLATIONER HOS PRIVATE OG ERHVERV I KØBENHAVN

Ligesom vi udfører el-installationer i private hjem, udfører vi også el-installationer hos virksomheder. Vi tager gerne en større opgave på os, så din virksomhed kommer godt og sikkert i mål med jeres næste el-installation.

Når du nu alligevel har os ude, tager vi meget gerne en snak om, hvad du kan gøre for at optimere sikkerheden i dit hjem eller i din virksomhed. Vores elektrikere og el-installatører i København er yderst kompetente, og kan give dig en gennemgang af, hvordan dine el-installationer kan optimeres og sikres. 

Du er altid velkommen til at kontakte vores imødekommende servicemedarbejdere

GRATIS TILBUD PÅ EL-INSTALLATIONER

Hos Thomsen & Fals ser vi allerhelst, at du får løst opgaven med dine el-installationer så sikkert som muligt og så hurtigt som muligt. Derfor giver vi et gratis, uddybende kig på dine opgaver og spørgsmål vedrørende el-arbejdet, så du får det bedste overblik over, hvordan vi kan hjælpe dig med disse opgaver. 

Når vi giver dig et gratis tilbud, kan det enten foregå telefonisk eller ved besøg og gennemgang af dine installationer. Sidstnævnte er naturligvis det mest præcise tilbud, vi kan give dig, da vi kan gå mest i dybden med dine installationer, når vi selv får et kig på dem i virkeligheden, frem for over telefonen.

Thomsen & Fals hjælper med alt installation af lys i hjemmet i Aalborg

ALLE TYPER EL-ARBEJDE

Vi udfører alle former for el-arbejde, hvad end dit problem måtte være. Med vores professionelle tilgang og brede erfaring står vi klar til at hjælpe dig.

  • Renovation af gamle el-installationer
  • El-installationer i nybyggeri
  • Vedligeholdelse af el-installationer
  • Fejlfinding af installationer
  • Udskiftning af el-installationer
  • Større el-opgaver
  • Service og vedligehold af el-installationer
  • Alle former for installation af el-teknik
  • Energioptimering af dine elinstallationer og belysninger

GRATIS TILBUD PÅ EL-INSTALLATION

Har du brug for en elektriker København eller en el-installatør København, er du mere end velkommen til at kontakte vores servicepersonale. Det kan du gøre telefonisk på 70 235 225, eller via vores kontaktformular. Fortæl os om dine planer, idéer eller udfordringer med elektriciteten helt uforpligtende, og hør, hvad vi kan gøre for dig.

El-arbejde København