Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

SERVICEAFTALE PÅ INSTALLATIONER

SERVICEAFTALE PÅ INSTALLATIONER

Hos Thomsen & Fals arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for private og erhverv, der ønsker hurtig service 24/7, hvor der ikke bliver gået på kompromis på nogen måde. Vores dygtige ansatte er altid opdaterede omkring den nyeste viden på området og er derfor et aktiv for dig eller din virksomhed. Du får derfor også løsninger, som vil holde i mange år frem og med den rette ekspertise, får du yderligere fordele ved dine installationer m.fl.

Med en serviceaftale hos Thomsen & Fals kan du fokusere på de elementer i din virksomhed, som skaber værdi. Vi står nemlig for vedligeholdelsen af diverse opgaver, som kunne skabe problemer. Med et enkelt opkald er vi hurtigt på vej, hvis der skulle opstå komplikationer med vvs’en eller el-installationerne m.fl. Dette gør os til en værdifuld samarbejdspartner, da du får bedre tid til at fokusere på din virksomhed. 

Armaturer fås i mange forskellige former og farver. Hos Thomsen & Fals er vores køkken armaturer af allerhøjeste kvalitet fra flere anerkendte mærker. Nogle armaturer er lavet med fokus på vand- og energibesparelse, andre med fokus på design og nogle begge dele. Det samme gør sig gældende i badeværelset, hvortil vi ligeledes tilbyder flotte, funktionelle og nye armaturer, der passer til dine behov eller din virksomheds behov.

Vi fører et stort udvalg af armaturer, vi tilmed installerer og monterer, og derfor får du en færdig løsning, når du vælger os som din samarbejdspartner. Hos Thomsen & Fals får du altså kvalitets armaturer, der passer ind i både indretning og budget.

TRYGHEDSAFTALE FOR PRIVATE OG ERHVERV

Vi tilbyder vores tryghedsaftale til både virksomheder og private, hvor aftalen bliver tilpasset netop dine eller din virksomheds behov. Vores serviceaftale kan også betegnes som en tryghedsordning, der sikrer jer en hurtig og kompetent ekspedering.

SERVICE AF EL – VVS – VENTILATION – BLIK – 24/7

Er der opstået pludselige problemer med el installationer i Nordjylland eller el-installationer i KøbenhavnVVS Aalborg eller VVS Københavnventilationsanlæg eller blik København eller blik Nordjylland, så kan Thomsen & Fals’ servicecenter rykke ud 24/7 alle årets dage. Dermed kan du sikre, at problemerne bliver inddæmmet hurtigst muligt inden skaderne bliver for store og permanente.

Ligegyldigt hvilke problemer der måtte opstår, står Thomsen & Fals’ installatører altid klar til at hurtigst muligt at få løst de problemer, der med tiden opstår. Service 24/7 er din sikkerhed, både som privat såvel som erhverv, når uheldet er ude. Vi ved, uheldet kan ske når som helst, også i weekenden.

LAD THOMSEN & FALS STÅ FOR SERVICE AF EL – VVS – VENTILATION – BLIK

Hos Thomsen & Fals arbejder vi ud fra principper om høj faglig kvalitet og god service. Vi er derfor en oplagt samarbejdspartner for private og erhverv, der ønsker hurtig service 24/7, samtidig med der ikke bliver gået på kompromis på nogen måde. Vores dygtige installatører er altid opdaterede omkring den nyeste viden på området og er derfor et aktiv for dig eller din virksomhed. Du får derfor også løsninger, som vil holde i mange år frem og med den rette service, får du yderligere fordele ved dine installationer m.fl.