• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Cool East

  Thomsen og Fals er en del af CSR-projektet, COOL EAST!

  Aalborg Pirates har onsdag 16. september 2015 præsenteret den største sponsoraftale i klubbens historie, der bygger på et CSR projekt med titlen Cool East, som skal gøre Aalborg Øst til ”byens! bedste bydel”.

  En række socialt bevidste Aalborg-virksomheder tager et samfundsmæssigt ansvar for at styrke Aalborg Øst i samarbejde med Aalborg Pirates. De ønsker at støtte aktiviteter, der skaber social samhørighed, sundhed og kulturelle oplevelser for børn, unge, voksne og ældre i området.

  Cool East

  Aalborg Havn er den nye hovedsponsor og indgår i Cool East sammen med stærke sponsorpartnere som Himmerland Boligforening, Rambøll, Thomsen & Fals, Hustømrerne, Stofa og Aalborg Portland.

  – Vi bakker op om Aalborg Pirates’ initiativ til at samle alle de gode kræfter i byen for en gang for alle at slå fast, at Aalborg Øst er et utrolig driftigt og viljestærkt område, hvor langt den største del af byens omsætning, viden og vækst er samlet. Derfor føler vi også et ansvar for at støtte de gode initiativer i det nærområde, som vi er stolte af at være en del af, fortæller salgsL og marketingchef Ole Brøndum fra Aalborg Havn.

  Cool East bliver en platform for eventprægede aktiviteter, som Aalborg Pirates faciliteter og koordinerer, og der er mange spændende idéer på programmet, som nu for alvor kan blive realiseret med hjælp fra sponsorerne. Men fuldstændig som i sportens verden, så bliver det kun en succes, hvis projektet møder opbakning fra borgere, foreninger, fans, organisationer og øvrige virksomheder, der ønsker at tage del i eller bidrage til projektet.

  – Hele klubben er involveret i Cool East lige fra administration, spillertrup til trænere, der skal deltage i aktiviteterne. Det kan være som mentor for unge i området eller deltagelse i skolernes og fritidsordningernes sportslige udfoldelser. En projektleder og koordinator er også tilkoblet CSR-projektet, og vi mærker allerede en høj grad af samhørighed og stolthed over projektet i Aalborg Pirates, som vi håber vil være forbilledligt for andre, siger administrerende direktør Thomas Bjuring.

  Den første Cool EastLaktivitet bliver allerede søsat i forbindelse med Skolernes Motionsdag fredag 9. oktober, hvor Dansk Skoleidræt traditionen tro opfordrer alle skoler til at bruge hele dagen på motion og bevægelse fredagen før efterårsferien. Her vil den administrerende direktør Thomas Bjuring og spillere fra Aalborg Pirates løbe sammen med eleverne og bidrage til at gøre det til en idrætsL og festdag.

  Call Now Button