Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

BLIKKENSLAGER NORDJYLLAND

BLIKKENSLAGER NORDJYLLAND

blikkenslager Nordjylland

KONTAKT OS

Sidder du med spørgsmål til fremtidigt blikarbejde, kan du altid kontakte os telefonisk for nærmere information.

Vi kan ligeledes give dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette. Vi sørger for en billig blikkenslager, der ikke går på kompromis med holdbarhed og æstetik. 

Har du brug for hjælp til blikarbejde i Nordjylland, er det vigtigt, at du allierer dig med en kompetent blikkenslager, der sikrer dig høj kvalitet og æstetik efter udførelsen. Du kan med fordel opsøge vores dygtige medarbejdere, som sikrer dig flot og grundigt blikarbejde. 

Hos Thomsen & Fals i Aalborg sætter vi en ære i, at du som kunde er tilfreds med vores blikarbejde. Vi går altid de ekstra skridt for, at opgaven er udført med høj holdbarhed, funktionalitet og æstetik. 

BLIKARBEJDE MED HØJ STANDARD OG ERFARING

Vi bestræber os efter at være din foretrukne blikkenslager, derfor sørger vi altid for at opfylde de ønsker, du måtte have. På den måde udarbejder vi et resultat, der er tilpasset lige netop dig. 

Vi har en lang årrække af erfaring med blikarbejde, derfor har vi øje for, at vi skaber et slutresultat med høj æstetik og funktionalitet. Dette gælder uanset hvilken opgave, vi får stillet. 

Når vi udfører blikarbejde, er ekspertise og grundighed vigtigt, idet arbejdet ofte involverer flere forskellige materialer, som hurtigt kan blive udsat for ridser og skrammer. Dette sætter store krav til fagligheden, hvilket alle vores medarbejdere opfylder.

GOD SERVICE OG GODT HÅNDVÆRK

Vores vigtigste opgave er, at vi altid leverer god service og godt håndværk. Det sætter krav til vores samarbejde med dig som kunde, så vi kan opfylde dine ønsker bedst muligt. Af denne grund vil vi tilbyde dig kompetent rådgivning både – før, under og efter arbejdet. 

På den måde kan vi besvare de spørgsmål, du måtte have gennem forløbet, og vi kan skabe et slutprodukt, der opfylder dine krav. Dette gør sig gældende, uanset om du ønsker ny beklædning af kviste, tagbeklædning, facadebeklædning eller andre opgaver, vi også varetager. 

BLIKARBEJDE I NORDJYLLAND

Hos Thomsen & Fals udfører vi blikkenslager arbejde i Aalborg, Nørresundby, Hjørring, Brønderselv, Skagen, Hobro, Støvring, Skørping, Nibe, Brovst, Vrå, Frederikshavn og resten af Nordjylland (København) med en stor faglig stolthed. Vores kompetente medarbejdere vil sikre, at arbejdet, uanset opgave, bliver udført på en grundig og kvalitetssikret måde. Det betyder, at du er sikret et godt resultat, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget.

Hele essensen bag vores arbejde er, at det bliver udført, så kvaliteten er i top. Når der arbejdes med blik, er det nemlig vigtigt, at det bliver udført korrekt og efter visse procedurer, så du står tilbage med et både flot og godt resultat. Blikarbejde involverer nemlig en masse forskellige materialer, som alle er udsat for ridser såvel som skrammer.

Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fremstår flotte, og derfor sørger vi naturligvis for, at det fremstår lige så flot, efter vi har udført vores arbejde. Blikarbejdet udføres ikke kun efter vores principper om holdbarhed, kvalitet og funktionalitet, men altså også ud fra et æstetisk synspunkt.

 
Blik Aalborg