Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

BLIKKENSLAGER KØBENHAVN

BLIKKENSLAGER KØBENHAVN

blikkenslager København

KONTAKT OS

Har du brug for en blikkenslager i København, er du mere end velkommen til at kontakte vores servicepersonale. Det kan du gøre telefonisk på 70 235 225, eller via vores kontaktformular. Fortæl os om dine planer og idéer, helt uforpligtende, og hør, hvad vi kan gøre for dig. 

Vi kan ligeledes give dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker dette. Vi sørger for en billig blikkenslager, der ikke går på kompromis med holdbarhed og æstetik. 

Hos Thomsen & Fals sætter vi høj faglighed, god service og godt håndværk i højsædet, og derfor kan du få råd og vejledning af vores blikkenslagere i København både før, under og efter arbejdets udførelse. 

Vi har blikkenslagere i København, som står klar til at rykke ud til dig og dine opgaver, udfordringer og projekter 24/7. På den måde kan du trygt finde plads til nye idéer og planer for dit hjem eller din virksomhed.

BLIKARBEJDE I KØBENHAVN

Når du ringer efter en blikkenslager i  København, er det fordi, du har brug for hjælp til et stykke arbejder, der omfatter diverse metaller, eksempelvis zink, kobber og skifer. Meget af blikkenslagerens arbejde består i udendørs håndværk, du kan eksempelvis regne med blikkenslageren hvis du skal have lagt nyt tag, installeret tagrender eller foretaget altaninddækninger. Man kan altså sige, at en blikkenslager håndterer alle opgaver udenpå huset. 

Blikkenslageren hjælper også med udskiftning og vedligeholdelse af tagrender og nedløb, hvilket kan blive nødvendigt ved forældede, fugtskadede eller ødelagte tagrender. Thomsen & Fals stiller sig til rådighed for dig og dine udfordringer til enhver tid, og vi vil altid efterstræbe at gøre dine drømme til virkelighed.

THOMSEN & FALS – DIN BLIKKENSLAGER I KØBENHAVN

Vi har 25 års erfaring som virksomhed, og derfor kan du trygt stole på, at vi ved, hvordan godt håndværk ser ud. Vi lytter til dine visioner, og følger altid opgaven til dørs med disse i tankerne. Når du kontakter os første gang, vedrørende dit næste projekt, får du vejledning i hvorvidt vi kan udføre dette projekt – og denne vejledning er helt gratis og uforpligtende, så du er velkommen til at stille os en masse spørgsmål i denne forbindelse.

Vi udvælger nøje vores medarbejdere, og vægter kvalitet meget højt i virksomheden – så du er sikret en dygtig blikkenslager i København fra Thomsen & Fals.