Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Handler det om el, vand, varme, ventilation eller sanitetsteknik, så skal du have fat i en VVS-installatør og/eller en el-installatør fra Blikas.   

Blikas El og VVS henvender sig til både privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i København og Nordjylland, der søger et erfarent og ansvarsbevidst VVS-firma til varetagelsen af opgaver. Vi udfører alle opgaver professionelt og til konkurrencedygtige priser.

EL & VVS i København

BLIKAS KØBENHAVN OG NORDJYLLAND

KONTAKT BLIKAS KØBENHAVN

Blikas El & VVS

Marielundvej 30
DK-2740 Herlev
Telefon: 48 18 48 00
Email: blikas@blikas.dk

Faktura bedes sendes til:
faktura@blikas.dk

STEEN BERNTH

AFDELINGSCHEF
TLF: 40 58 48 45
STB@BLIKAS.DK

SAFET GANI

SERVICELEDER
TLF: 25 71 58 02
SAG@BLIKAS.DK

FIND VVS-INSTALLATØR OG ELEKTRIKER I KØBENHAVN OG NORDJYLLAND

Hos Thomsen & Fals Blikas kan alle problemer håndteres uanset størrelse. Det betyder også, at hvis uheldet er ude, og du mangler en montør i København eller Nordjylland, så er vi klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

Vi er klar over, at når uheldet er ude, så er det ofte kritisk, og derfor er vi altid klar til at hjælpe døgnet rundt 24/7. 

 

Hos Thomsen & Fals Blikas har vi også kvalitetsbevidste og kompetente ansatte, som altid udfører arbejdet til perfektion og med en stor grundighed. Vi er først glade, når vores kunde er glad, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.