VVS i København, Blikas,

Blikas København og Nordjylland

Handler det om el, vand, varme, ventilation eller sanitetsteknik, skal du have fat i en VVS-installatør og en el-installatør som Blikas.   

Blikas El og VVS-Service henvender sig til både privatpersoner, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner i København og Nordjylland, der søger et erfarent og ansvarsbevidst VVS-firma til varetagelsen af opgaver. Vi udfører alle opgaver professionelt og til konkurrencedygtige priser.

EL & VVS i København

Kontakt Blikas København

Blikas A/S
DK-2730 Herlev
Telefon: 48 18 48 00
Email: blikas@blikas.dk

Faktura bedes sendes til:
faktura@blikas.dk

Blikas København

Marielundvej 30, 2730 Herlev
Telefon: 48 18 48 00
Email: blikas@blikas.dk

Faktura bedes sendes til:
faktura@blikas.dk

Vores Medarbejdere

Afdelingschef

Steen Bernth
Tlf: 40 58 48 45

stb@blikas.dk

Serviceleder

Safet Gani
Tlf: 25 71 58 02  

Sag@blikas.dk

Find VVS-installatør og elektriker i København og Nordjylland

Hos Thomsen & Fals Blikas kan alle problemer håndteres uanset størrelse. Det betyder også, at hvis uheldet er ude, og du mangler en montør i København eller Nordjylland, så er vi klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

Vi er klar over, at når uheldet er ude, så er det ofte kritisk, og derfor er vi altid klar til at hjælpe døgnet rundt 24/7. 

Hos Thomsen & Fals Blikas har vi også kvalitetsbevidste og kompetente ansatte, som altid udfører arbejdet til perfektion og med en stor grundighed. Vi er først glade, når vores kunde er glad, og derfor sørger vi altid for, at arbejdet først er færdigt, når du står tilbage som en glad og tilfreds kunde.

Kontakt os