• 70 235 225
 • post@togf.dk
 • Man - Tor: 07.00 - 16.00
  (Fredag: 07.00 - 14.00)
 • Blik m. blog

  Blikarbejde i Aalborg

  Blik - Blikarbejde ud fra en høj strandard

  Hos Thomsen & Fals udfører vi blikarbejde med en stor faglig stolthed. Vores kompetente medarbejdere vil sikre, at arbejdet, uanset opgave, bliver udført på en grundig og kvalitetssikret måde. Det betyder, at du er sikret et godt resultat, hvor der ikke er blevet gået på kompromis med noget.

  Hele essensen bag vores arbejde er, at det bliver udført, så kvaliteten er i top. Når der arbejdes med blik, er det nemlig vigtigt, at det bliver udført korrekt og efter visse procedurer, så du står tilbage med et både flot og godt resultat. Blikarbejde involverer nemlig en masse forskellige materialer, som alle er udsat for ridser såvel som skrammer.

  Vi ved, hvor vigtigt det er, at tingene fremstår flotte, og derfor sørger vi naturligvis for, at det fremstår lige så flot, efter vi har udført vores arbejde. Blikarbejdet udføres ikke kun efter vores principper om holdbarhed, kvalitet og funktionalitet, men altså også ud fra et æstetisk synspunkt.

  Hvad kan vi udføre af blikarbejde?

  Hos Thomsen & Fals ønsker vi at stå til rådighed med kvalificeret rådgivning undervejs i hele processen. Derudover sørger vi altid for, at vi opfylder dine ønsker som kunde, så du står tilbage med et godt resultat, der er tilpasset dig. Ved at vælge en professionel blikkenslager til både levering og montering af dit produkt, er du ligeledes garanteret et ordentligt stykke håndværk.

  Vi kan tilbyde optimale og gode løsninger på dit problem uanset hvad det måtte være. Det betyder, at vores muligheder for at udføre blikarbejde spænder bredt, og vi sørger for at tage dig med hele vejen igennem processen, så vi i fællesskab når de ønskede mål.

  -Vi kan sørge for, at dit hus eller virksomhed fremstår som ny ved en facadebeklædning

  -Fugt kan være problematisk, men det kan undgås ved blot at installere og reparere tagrenderne, så vandet kan blive ledt ordentligt væk fra huset

  -Vi kan også være behjælpelige med, at dine nedløbsrør også fremstår i god stand ved installation og reparation, så vandet også her kan blive ledt væk på en god og naturlig måde

  -Vi udfører inddækning af blandt andet skotrender, altaner, kviste, karnapper og så videre.

  -Vi kan montere og installere nye tage og facader

  Vi udfører blikarbejde uden begrænsning

  Vi udfører alle former for blikarbejde, uanset hvad dit problem måtte være. Vores medarbejdere er alle kvalificeret, så du er sikret et godt resultat. Vi tilbyder tilmed en kompetent rådgivning både før, under og efter arbejdet, så du hele tiden er med i forløbet og kan få svar på de spørgsmål, som du måtte sidde med. Vi gør en ære i at udføre vores blikarbejde til perfektion, og vi ønsker samtidig, at du som kunde er med i hele processen, så du er også er tilfreds.

  Vi påtager os ligeledes arbejde for både private og erhverv.

  Få akutråd og optimeringsråd af Thomsen & Fals

  Du er velkommen til at kontakte os for en nærmere snak og et uforpligtende tilbud på:
  70 23 52 25

  Læs det seneste nye omhandlende blik fra Thomsen & Fals her:

  Blikarbejde er en et af de arbejdsområder, som vi er mest stolt over. Derfor har vi stort fokus på løsninger inden for blikarbejde, og hvad der gør at det gavner dit hjem. Derfor vil vi sørge for, at du kender til blik, og hvad en blikkenslager kan gøre for dit hus eller renovering. Her er især emnerne facadebeklædning og inddækning væsentlige. Du kan læse om hvad disse har af gavn for dit hus, men også hvorfor det bliver anvendt hyppigt under blikarbejde. Derudover kan du læse om hvorfor fugt kan høre fortiden til, så vidt du bruger en blikkenslager. Det vil sige, at blikarbejde har en fundamental betydning for dit hjem, og derfor vigtigt at have i tankerne, når det kommer til dit hjem.

  Du kan læse meget mere om hvad blikarbejde gør for dit hjem, både praktisk, men også æstetisk, og hvad du skal have af overvejelser, når du ringer til din blikkenslager.

  servicemedarbejder Thomsen og Fals

  MANGLER DU EN BLIKKENSLAGER?

  DU ER ALTID VELKOMMEN
  TIL AT KONTAKTE VORES IMØDEKOMMENDE
  SERVICEMEDARBEJDERE

  Ring til os på 70 235 225

  Eller skriv til os på post@togf.dk

  Call Now Button