Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

Service og installation i hele Nordjylland og Storkøbenhavn | Service 24/7 ​

ARMATURER

ARMATURER

HVAD ER ET ARMATUR?

Armaturer er en fagterm for en vandhaner, som bruges i både køkken og badeværelse. 

Skal du renovere dit køkken eller badeværelse, kan du med fordel udskifte dit køkken armatur eller badeværelses armatur i samme omgang. For nyt armatur kan gøre en kæmpe forskel for helhedsindtrykket af det pågældende rum, og det vil både fremstå nyt og lækkert. 

NYT ARMATUR TIL ETHVERT BEHOV

Armaturer fås i mange forskellige former og farver. Hos Thomsen & Fals er vores køkken armaturer af allerhøjeste kvalitet fra flere anerkendte mærker. Nogle armaturer er lavet med fokus på vand- og energibesparelse, andre med fokus på design og nogle begge dele. Det samme gør sig gældende i badeværelset, hvortil vi ligeledes tilbyder flot, funktionelt og nyt armatur, der passer til dine behov og dit hjem. Vi fører et stort udvalg af armaturer, vi tilmed installerer og monterer, hvorfor du får en færdig løsning, når du vælger os som din samarbejdspartner. Hos Thomsen & Fals får du altså kvalitets armaturer, der passer ind i både indretning og budget.

ARMATUR TIL KØKKEN OG BAD

Hos Thomsen & Fals laver vi VVS i Aalborg eller andetsteds, så er vi klar til at hjælpe dig uanset omfanget af problemet. Der er ikke det, som vi ikke er behjælpelige med, og vi tager os af alt inden for sanitet, vand og varme.

PROBLEMER MED AFLØSBSINSTALLATIONER OG VANDINSTALLATIONER

Vi møder mange forskellige situationer i forbindelse med udskiftning af vandinstallationer og udskiftning af afløbsinstallationer. Nogle af de situationer, vi støder på, er: 

  • Tilstoppede køkkenafløb eller afløb under håndvasken
  • Tærede rør som skal udskiftes
  • Mistanke om utætheder 
  • Installationer til gulvafløb
  • Udskiftning af vandinstallationer eller afløbsinstallationer i forbindelse med renovering af køkken eller badeværelse
  • Udskiftning af armaturer på vandinstallationer og afløbsinstallationer

KONTAKT OS

Hvis du kan genkende én eller flere af ovenstående situationer med dine vandinstallationer og/eller afløbsinstallationer, så tøv endelig ikke med at række ud efter os. Ring til os på 70 235 225, eller kontakt os via vores online kontaktformular, så finder vi sammen en løsning.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE

Mangler du en VVS installatør i Aalborg eller omegn eller en VVS-installatør i København og omegn, så tøv endelig ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du er altid mere end velkommen til at kontakte os på 70 235 225 for en nærmere snak eller svar på spørgsmål, hvis du har VVS relaterede problemer i dit hjem eller virksomhed. Vi vil sørge for kompetent og kvalificeret rådgivning, uanset hvad du måtte have af spørgsmål, ønsker eller problemer.

Service 24/7