Blandt Danmarks ældste og største teknikentreprenører

Blandt Danmarks ældste og største teknikentreprenører

Vi er helhedsspecialister, der tænker stort, handler hurtigt og leverer i høj kvalitet. Årelang erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag.

554 mio. kr.

Omsætning

399 medarbejdere

Medarbejderstyrke

11 lokale afdelinger

i Danmark og Grønland

Blandt landets største og ældste teknikentreprenører

Årelang erfaring og utallige projekter har formet vores virksomhed til det, den er i dag. En moderne, familieejet entreprenørkoncern, der sætter godt håndværk over alt andet, og som holder en aftale.

Vores navn er garanti for godt arbejde

Vi er stolte af vores arbejde og lægger gerne navn til – bogstaveligt talt. Brøndum-navnet er garanti for godt arbejde - og det har det været de sidste 75 år.

Stort fokus på kvalitet

Brøndum er ISO 9001-certificeret. Vi arbejder systematisk og målrettet med at vedligeholde og udvikle vores kvalitetsstyringssystem, så vi opfylder alle gældende love og myndighedskrav.

Helhedsorienterede specialister

Brøndum designer, installerer, implementerer og servicerer energieffektive kvalitetsløsninger inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme og køl til bygninger og industrianlæg. I Danmark, i Grønland og internationalt.

Det er den korte historie, og den begyndte i 1943.

Siden har Brøndum målrettet udbygget positionen som førende samarbejdspartner. I kraft af vores solide erfaring, sikre løsninger og stærke referencer. Vores specialiseringsgrad, der aldrig taber målet og den samlede entreprise af syne – uanset om vi taler om mindre projekter eller store, ambitiøse og langsigtede byggerier. Og vores evne til at samarbejde og levere service under og efter processen.

Selskabsstruktur

Brøndum Installationer Holding ApS er moderselskab for selskaberne i Brøndum installationskoncern.

  • Alle aktiviteter omkring teknikentrepriser og teknisk service er koncentreret i Brøndum A/S, som primært arbejder på det danske marked. 
  • Aktiviteter i Nordatlanten og i dele af Grønland udføres i Brøndum Grønland & Nordatlanten, som hører under Brøndum A/S.
  • De grønlandske aktiviteter udføres i datterselskabet Brøndum Grønland A/S med afdelinger i byerne Nuuk, Sisimiut og Ilulissat.
  • Stålkonstruktioner og bygningsstål udføres i Brøndum Stål ApS

Brøndum har hovedkontor i Viborg og afdelingskontorer i større danske og grønlandske byer. Vores lokale afdelinger sikrer en lokal tilknytning og et stærkt kendskab til nærmiljøet.

Vores historie er din fordel

Brøndum blev etableret i 1943 af Axel Brøndum og har lige siden været en familieejet virksomhed.

Vi er i dag blandt landets største og ældste teknikentreprenører med kernekompetencer inden for VVS, ventilation, sprinkler, fjernvarme, køl, energi, stål og industrielle installationer.

Se vores historiske milepæle

Logo

Brøndum har et enkelt logo med et genkendeligt udtryk, som er skabt tilbage i 1943 af virksomhedens grundlægger, Axel Brøndum.

Her kan du downloade Brøndums logo i forskellige formater.

Download Brøndums logo

Tag et spadestik dybere

Seneste nyheder