I praktik som projektleder: ”Jeg kunne sagtens have brugt 10 uger mere”

3. april 2020

Brøndum har haft fornøjelsen af at have Simon Jusjong i praktik som projektleder i de seneste 10 uger.

Simon har været tilknyttet Brøndums projekt på den nye Politiskole i Vejle, hvor vi udfører sprinkler og VVS. Sammen med de øvrige projektledere og projektchefen på pladsen har Simon deltaget i alt fra bygge- og planlægningsmøder til udførelse af KS og dimensionering.

”Jeg har haft et rigtig spændende praktikophold her hos Brøndum. Fra dag ét er jeg blevet taget godt imod af mine nye kollegaer, som har været gode til at vise mig hverdagen for en projektleder. Jeg har især været glad for vekslingen mellem kontorarbejde og det mere praktisk orienterede ude på pladsen,” fortæller Simon Jusjong, der er færdig som VVS-installatør til sommer.

Han har for en stund forladt skolebænken på Erhvervsakademi Herning for at prøve kræfter med arbejdet som projektleder.

”De ti uger er gået alt for stærkt, og jeg kunne sagtens have brugt ti mere. Men det kan være, jeg kommer tilbage, når jeg er færdig med min uddannelse til sommer. Jeg har i hvert fald fået et rigtig godt indtryk af både Brøndum, kollegaerne og opgaverne – det har virkelig ramt plet i forhold til mine interesser. Jeg tror og håber også, jeg har fået vist, hvad jeg kan,” siger Simon.

Gensidigt udbytte
Spørger man afdelingschefen i Brøndum, har der været fuld tilfredshed med Simons kvalifikationer og tilgang til arbejdet.

”Vi har været rigtig glade for at have Simon som praktikant. Han er gået til arbejdet med stor interesse, og han har særligt været god til at være opsøgende på nye opgaver. Som afdeling får vi altid meget ud af at have praktikanter. De kommer med masser af energi og den nyeste viden inden for faget, og vi føler samtidig, at vi har meget at tilbyde dem,” siger Michael Bang, der er afdelingschef for Projekter Vest i Brøndum.

Har du lyst til at komme i praktik hos Brøndum?
Så kontakt Brøndums HR-afdeling på personale@brondum.dk.

Se nogle af vores projekter