Brøndum har fået nye lokaler i Randers

12. oktober 2017

Nu er det blevet lettere at få kompetent hjælp til små og store VVS-projekter i Randers-området. Brøndum har fået nye lokaler på Klostervej i Randers, hvor vi servicerer en række kunder med bl.a. VVS, ventilation, sprinkler og blik.

- Selvom vi også har afdeling i Aarhus, har det givet god mening for os at udvide til Randers, hvor vi i de senere år har oplevet en stigning i antallet af opgaver. Det giver hurtigere og bedre service for vores kunder og mindre tid på vejene for vores medarbejdere, der alle er bosat i Randers-området, siger Peter Falk Rasmussen, teamleder i Brøndum Randers.

Der er allerede fuld fart på afdelingen, som er med på flere spændende projekter og har fået gode faste samarbejdspartnere i området.

- Vi servicerer bl.a. løbende en række skoler og ejerforeninger, primært inden for VVS. Herudover har vi 2-3 mand på projektet Vester Tværvej i Randers, hvor vi leverer al VVS og blik til ombygningen af 15 boliger, fortæller Peter Falk Rasmussen.

Velbesøgt åbningsreception

I fredags var der officiel indvielse af de nye lokaler, og her kiggede flere kunder, kollegaer, leverandører og samarbejdspartnere forbi.

- Der var både nye og kendte ansigter, og det var dejligt, at folk havde lyst til at kigge forbi og se vores nye lokaler og få en bid mad. Nu håber vi selvfølgelig, at endnu flere i Randers-området får øje på, at vi nu er i nærheden og tænker på os i forbindelse med deres næste projekt, siger Peter Falk Rasmussen, der på billedet nedenfor ses yderst til højre med sit øvrige team bestående af VVS'ere og en blikkenslager.

Kontakt Brøndum i Randers

Klostervej 57
8930 Randers NØ
Tlf. 20 24 79 25

"Har du brug for hjælp til et projekt i Randers-området? Kontakt mig for en uforpligtende snak."
Peter Falk Rasmussen Teamleder Brøndum Randers

Se, hvad vi kan hjælpe dig med