Mikael styrer økonomien og fremdriften i storentreprise- hovedentreprise- og fagentrepriseprojekter i en løbende dialog med bygherren

Mikael styrer økonomien og fremdriften i storentreprise- hovedentreprise- og fagentrepriseprojekter i en løbende dialog med bygherren

Mikael Bloch

”Kompleksiteten i mine opgaver hos Brøndum udfordrer mig fagligt og udvider min horisont.”

Mikael Bloch Projektchef, Projekter Vest - region Midt/Nord

Mikael har flere kasketter på i et projekt, hans primære rolle er den overordnede projektstyring og en løbende dialog med bygherren, så projektet bliver en succes.

Mikael Bloch er uddannet VVS-installatør og har flere års erfaring med VVS og som projekteringsleder på fagentrepriser, og det banede vejen til hans stilling som projektchef i Brøndum i Midt- og Nordjylland.

”Min fordel er, at jeg har en håndværksmæssig baggrund og har prøvet lidt af det hele og kan finde løsninger på de tekniske udfordringer, der kan opstå undervejs i et projekt,” forklarer Mikael.

Opgaverne som projektchef

Mikael har en central rolle fra projektet er overdraget fra tilbudsafdelingen til det afleveres til kunden. Som projektchef skal han bl.a. varetage budgetteringen og dialogen med bygherren på Brøndums fagentreprise projekter.

”Jeg styrer økonomien og fremdriften i projektet og indgår aftaler med underentreprenører og godkender tilbud. Samtidig er min chefs opbakning og det at have mandat til at kunne tage de rigtige beslutninger ud fra, hvad jeg synes er vigtigst, afgørende for mig i mit job som projektchef,” siger Mikael.

Med god kvalitet undgår vi mangler

Mikael er i en løbende dialog med bygherren og har en løsningsorienteret tilgang til de tekniske udfordringer i projektet. ”At være med til at etablere et indvendigt subantarktisk landskab i Kattegatcentret, hvor Brøndum varetager fagentreprisen og leverer ventilationssystemer, kølesystemer og et nyt sprinklersystem, er en spændende og kompleks opgave, hvor alle mine kompetencer kommer i spil,” forklarer Mikael.

At imødekomme bygherres behov og være med til at skabe en succes, som involverer alle parter i projektet, er det bedste ved mit job. ”Samtidig er det vigtigt, at vi leverer en god kvalitet, så vi undgår mangellister og skal lave noget om,” siger Mikael.