Smede til produktion hos Brøndum Stål i Viborg

På grund af travlhed søger vi faglærte mødestabile smede til vores produktion. Har du erfaring med at løse stålopgaver, og kan du både arbejde selvstændigt ud fra tegninger og indgå i et produktionsteam, så er du måske vores kommende kollega i Viborg.

Om jobbet

Som smed hos Brøndum Stål udfører du stålopgaver samt fremstilling af underleverandørordrer, du skal kunne arbejde selvstændigt ud fra konstruktionstegninger og indgå i den øvrige produktion. 

Du bliver en del af en afdeling, hvor det gode samarbejde med vores kunder og Brøndums øvrige afdelinger vægtes højt. Vi er åbne over for nye initiativer, og vi udveksler erfaringer og gør, hvad vi kan for at lære hinanden endnu bedre at kende. 

Har du styr på smedefaget

  • Du er uddannet klejnsmed
  • Du har relevante svejsecertifikater (MAG FW, BW)
  • Har du et kørekort og et truckcertifikat, vil det være en fordel

Fleksibel smed med god ordenssans
Som person er du tillidsvækkende og serviceminded. Du arbejder selvstændigt og tager ansvar for at finde løsninger på egen hånd, ligesom du er struktureret og har orden i dine aftaler.

Individuel aflønning

Hos Brøndum Stål har vi indført kompetenceløn, hvor man individuelt kan sikre sig en timeløn der tilgodeser den fleksible, effektive og mødestabile medarbejder. 

Er du interesseret?  
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores værkfører Bjarne Bajlum på telefon 20247873. Ansøgning og CV bedes du sende til job@brondum.dk. Skriv ”Smed” i emnefeltet. Vi læser ansøgninger løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt, tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Brøndum Stål
Brøndum Stål er en virksomhed, der producerer komplette CE-mærkede smedeløsninger og kundetilpassede løsninger i rustfri og aluminium i højeste kvalitet. Med egen tegnestue og et højteknologisk plasmaskæreanlæg til kantpresser, pladevalse og maskinsaks er vi med hele vejen – fra design og udvikling, konstruktion, fremstilling, overfladebehandling til levering og montering. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere, herunder klejnsmede og montører, der med stor faglighed udfører opgaver inden for eksempelvis bygningsstål, maskinkonstruktioner, trapper, altaner, gangbroer, konsoller, bæringer, halvfabrikata og pladebearbejdning.  

Besøg os på www.brondumstaal.dk

Vi behandler dine persondata fortroligt

Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighedHer kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.