Ledige stillinger

Ledige stillinger

Brøndum har altid brug for kvalificerede og engagerede medarbejdere. Hvis ikke du finder en stilling nedenfor, som passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning og CV til job@brondum.dk

Aktuelle ledige stillinger

Søg uopfordret

Hvis ikke vi har en opslået stilling, der matcher din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning med CV til job@brondum.dk. Din ansøgning bliver naturligvis behandlet med fuld fortrolighed.

Få dit CV i vores emnebank
Normalt slår vi vores ledige stillinger op, men nogle gange besætter vi stillingerne med kandidater fra vores emnebank. Med dit samtykke vil vi gemme din profil i op til 12 måneder, og vi vil i den periode kunne finde dig i vores database, når vi har en matchende stilling. 

Vi passer på dine data

Når du mailer en uopfordret ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med, at vi forsøger at matche dine kompetencer til en ledig stilling eller jobåbning.

Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed. Her kan du læse om, hvordan vi behandler dine persondata i rekrutteringsprocessen.

Mere om Brøndums databehandling

Hvorfor vælge Brøndum som arbejdsplads?

Vi styrer målrettet efter vores vision om at være Danmarks bedste teknikentreprenør. Da medarbejderne er Brøndums vigtigste ressource, sikrer vi løbende kompetenceudvikling af den enkelte medarbejder og sørger for, at alle vores medarbejdere - såvel funktionærer som timelønnede - løbende modtager uddannelser og kurser.

Vi lytter til vores medarbejderes ønsker og har god tradition for, at hver enkelt medarbejder kan ”vokse” i organisationen.

Mere om Brøndum